Albirea dintilor – un tratament stomatologic care ofera un zambet frumos

clinica stomatologica

Nimic nu se compara cu un zambet frumos, cu dintii perfect albi, aliniati, un zambet care este oferit precum o carte de vizita celor din jur. Din pacate, exista si persoane care evita sa zambeasca din cauza ca nu sunt multumite de culoarea dintilor, care au pete sau se ingalbenesc. Consumul de ceai, de cafea, de tutun, precum si o igiena orala care nu este respectata intocmai “ca la carte” reprezinta numai cateva dintre motivele pentru care oamenii se confrunta cu ingalbenirea dintilor.

Din fericire, exista o clinica stomatologica care ofera servicii impecabile pacientilor care isi doresc un zambet frumos. Pentru specialistii care activeaza in clinica stomatologica Dental Progress, efectuarea serviciilor de lux ce implica albirea dentara nu mai reprezinta o provocare, si multi pacienti stiu deja ca numai de aici pot pleca cu zambetul la care au visat mereu.

Pasii premergatori albirii dintilor

Specialistii Dentalprogress.ro le recomanda pacientilor o serie de analize si investigatii medicale – rezultatele acestora urmand sa indice starea generala a sanatatii, starea dintilor, a gingiilor -, sa evalueze posibilitatea de aparitie a unor probleme asociate sau sa recomande efectuarea unor radiografii ce permit analiza detaliata a unor particularitati la nivelul cavitatii bucale.

Clinica stomatologica | clinica stomatologica Dental Progress | dentalprogress.ro

clinica stomatologica Dental Progress

Pe langa faptul ca toate aceste aspecte sunt lamurite, este necesara o buna comunicare intre specialist si pacient, pentru a se putea atinge scopul si tratamentul sa se dovedeasca a fi cat mai eficient. In plus, albirea dintilor, desi apartine esteticii si cosmeticii dentare, nu poate fi efectuata fara un examen clinic complet si este recomandata persoanelor ce au gingii sanatoase si care beneficiaza de o dantura buna, fara carii.

Tehnici si metode de albire a dintilor folosite in clinica stomatologica de lux

Din fericire, avansarea tehnicii in stomatologie permite pacientilor care doresc sa isi albeasca dintii sa aleaga intre mai multe tehnici propuse de medicii stomatologi. De exemplu, albirea dintilor prin sistemul Brite Smile este considerata a fi metoda care ofera cele mai rapide rezultate materializate in obtinerea unui zambet stralucitor. Tehnica acestei proceduri este simpla: se aplica un gel special pe suprafata dintilor care este activat cu ajutorul unei lampi speciale cu LED halogen sau cu laser si se asteapta rezultatele.

Cei care opteaza pentru albirea dintilor acasa cu un kit specializat se pot bucura, probabil, de rezultate bune, insa intr-un timp mai lung decat procedura efectuata in cabinetul medical.