Accesoriile care nu trebuie sa iti lipseasca in toamna aceasta

coliere perle

Accesorii eveimente

Pentru ca fiecare sezon are propriile piese reprezentative, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste adevarate, noi iti aratam care sunt accesoriile la moda in aceasta toamna. Moda anilor 70 este deja prezenta in toate magazinele, asa ca ea este completata de detalii specifice aceleiasi perioade. Iata care sunt acestea:

Brosele

Desi brosele sunt niste bijuterii care o foarte lunga perioada de timp au fost omise si nu s-a pus deloc accent pe utilitatea acestora, fiind asociate mai degraba cu imaginea demodata a bunicilor care si le prindeau la palarii sau pe reverele pardesiului, ele revin in forta in sezonul acesta. Putem purta chiar mai multe brose, de diferite forme si marimi prinse la guler, pe sacouri si paltoane, pentru un accent de eleganta si rafinament retro. Le putem gasi deja in magazine, imbodobite cu cristale sau perle, acestea trebuind sa fie cat mai decorative.

Manusile lungi

Aceste manusi au fost pana de curand un accesoriu asociat celor mai elegante tinute de seara, insa acum ele sunt indispensabile chiar si pentru tinutele de zi. Realizate din piele, sau antilopa, ele devin foarte interesante cand sunt purtate cu pulovere cu maneci scurte sau cu paltoane cu maneci trei sferturi, ori cape elegante, pentru tinute inspirate de moda retro.

Cerceii statement

Daca pana acum, timp de cateva sezoane ne aflam in perioada colierelor statement, supradimensionate si bogat ornamentate, care puteau schimba orice tinuta intr-una sofisticata, toamna aceasta ne vom referi mai mult la cercei. Acestia urmeaza aceeasi regula, sa fie cat mai mari si de forme deosebite, care sa ne reflecte personalitatea. Nu sunt neaparat atat de incarcati precum erau colierele, insa ei trebuie sa fie aiba un design aparte si sa iasa in evidenta. Totusi, ei nu sunt foarte usor de purtat; este necesar sa alegem perechea de cercei potrivita formei fetei noastre si a coafurii, pentru ca ei sa ne sublinieze trasaturile.