5 motive sa utilizezi software ERP Romania

Beneficiile ERP Romania sunt numeroase, iar dovada sunt companiile din tara care au adoptat pana in momentul de fata software-ul inteligent. Companiile de distributie din Romania si nu numai se confrunta cu multe provocari in gestionarea stocurilor, a lanturilor de aprovizionare si a activitatilor de logistica, drept urmare a schimbarii cererii, a costurilor si a altor variabile.

Un astfel de sistem inteligent integrat in mediul de business poate capta date despre clienti, furnizori si echipamente, precum si vizibilitatea deplina in tendinte. Specialistii AttoSoft.ro sunt de parere ca instrumentele tehnologice inteligente aduc numeroase beneficii intr-o companie si ar trebui adoptate de totalitatea firmelor de distributie interesate de eficienta.

Avantajele utilizarii ERP Romania

Un sistem ERP poate imbunatati gestionarea afacerilor de distributie din Romania in urmatoarele modalitati:

  • Timp redus pentru comenzi

Preluarea comenzilor de catre angajati fara a utiliza un sistem specializat poate duce la erori si intarzieri costisitoare. Acest program de distributie automatizeaza procesarea comenzilor pentru vanzare si generarea de comenzi de transport. De asemenea, elimina intarzierile si are un control absolut asupra proceselor distributiei: gestionarea depozitelor, a expedierilor sau stabilirea unor reguli de desfasurare eficienta. Timpul redus in ceea ce priveste distributia: de la plasarea comenzilor pana la livrarea produselor, ajuta la indeplinirea mai eficienta a solicitarilor. Comanda si facturarea sunt gestionate automat in sistem, fara interventia angajatilor.

  • Satisfacerea cererii clientilor

Posibilitatea vizualizarii in timp real a stocului ajuta la imbunatatirea termenelor de livrare si implicit, a satisfactiei clientilor. Sistemul ERP poate urmari, de asemenea, produsele returnate din orice motiv. Poate reduce costurile, contribuie la pastrarea clientilor prin automatizarea proceselor si ofera servicii mai rapide. Contribuie la livrarea precisa si la generarea corecta si rapida de rezolvari la toate problemele aparute in timpul procesului de indeplinire a comenzilor.

Program de distributie | ERP Romania | AttoSoft.ro

program de distributie

  • Gestionarea costurilor

Cunoasterea exacta a costurilor este esentiala in cadrul oricarei companii. Sistemul ERP ajuta la gestionarea acestora si la atragerea profitabilitatii. Un mare avantaj este faptul ca toate informatiile sunt disponibile si actualizate in timp real. Afisarea datelor in timp real permite controlul costurilor in ceea ce priveste aprovizionarea si distributia.

  • Management bun al vanzarilor

Automatizarea vanzarilor folosind instrumente inteligente aduce avantaje companiei. Utilizatorii pot configura starea comenzii sau pot aplica automat reduceri. Sunt afisate in timp real informatii despre inventar, preturi curente si expediere.